top of page

Over ons

Muur met pot.jpg
Ruw.jpg

Ons
Verhaal

Mooí is een merk gespecialiseerd in decoratieve technieken voor ieders interieur. Twee beste vrienden met samen meer als 30 jaar ervaring in het schilderen, plaatsen van decoratieve technieken en een ecologische achtergrond, vonden elkaar om producten te ontwikkelen welke een unicaat vormen in ieder interieur op een zo ecologisch mogelijke manier.

 

Decoratieve technieken maken een interieur persoonlijk, uniek en tijdloos. De motivatie achter het ontwikkelen van Mooí producten, is de natuur in huis brengen, geïnspireerd door- en mét respect voor de natuur.

 

Thuis komen is een beleving, een gevoel van rust en ontspanning. Onze unicums zorgen ervoor dat thuiskomen aanvoelt als op vakantie komen. Een volledige ontspanning voor ons innerlijke gevoel en een streling voor het oog. Daarbovenop gemakkelijk te onderhouden.

 

Zo zijn onze producten op basis van mineralen, of verwerkt mét mineralen. Om onze ecologische voetafdruk te beperken voor de producten met een minder ecologische basis, werken we met gerecycleerde materialen. Zo gebruiken we gerecycleerde verfemmers en werken we met statiegeld voor de lege verfemmers om te vermijden dat zij bij het restafval terecht komen maar een nieuw leven krijgen.

 

België staat bekend om hun sterke vakmanschap, oog voor detail, én ambacht. Mooí kan met trots zeggen dat ze 100% Belgisch zijn en voor 100% tevreden klanten gaan. Producten gemaakt op de authentieke manier en vakkundig aangebracht. Mooí is meer dan gewoonweg mooi.

Samenwerking?

Bedankt voor uw interesse in onze producten!

bottom of page